onsdag 7 januari 2015

Tillbakablick…..

 …….är väl kanske på sin plats…. I allafall om man hänger i blogg-världen. Där visar de flesta upp bilder och inlägg från det gångna året, och Fru Vintage vill inte vara sämre såklart. Mycket här hos Fru Vintage har ju  handlat om alla de fantastiska second hand-fynd hon, och andra, gjort i våra butiker på Läkarmissionen. I januari skrev hon bla om sin svaghet för guld.

 I februari var det fynd i form av Germany-vaser som visades upp samt att Fru Vintage gjorde ett slag för vänliga veckan. (som snart är aktuell igen här på bloggen)

 I mars var det dags för ännu ett uppdrag tillsammans med Books and Dreams på Scandiabiografen. Fru Vintage ansvarade för att göra scenen trevlig med vintage-prylar från Läkarmissionen. Här kan du se fler bilder från det tillfället.
En annan sak som hände i mars var att tidningen Hus&Hem hade med ett reportage från Fru Vintage kök. Nästan som ett reklam-reportage från Läkarmissionens second hand-butiker, då väldigt mycket av prylar och inredning kommer därifrån. Blir du nyfiken kan du kika in här och här.
 I april visade hon upp lite färgglada vintage-fynd i form av mormorsfiltar och blommande tavlor.
 I maj fick vi bla tips på hur fint man kan duka i trädgården, med udda kaffekoppar, till morsdag.
 Fru Vintage visade även upp en massa fina fynd denna månad såklart. Bla en franslampa med papegojmotiv.
I juni firades bröllopsdag med tips på trevliga vintage-dukningar.  Ja, det var första halvlek på 2014, resten får vi ta ett annat inlägg…….

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar