måndag 12 januari 2015

Gör en förändring 2015. Köp en get!

Fru Vintage funderar endel på "den stora förändringen" som alltid skall till i början på ett nytt år..... Det är då vi skall ta tag i allt det där vi inte "hann" året innan.
 Som att renovera badrummet tex.
 Eller köpa nya fåtöljer till vardagsrummet, där man sedan skall sitta och läsa alla dom där böckerna man inte hann med på julledigheten. (med fördel snirkliga rococo-pjäser i rosa sammet om du frågar Fru Vintage)
 Kanske bestämmer man sig för att detta skall bli året då det skapas ordning och reda i hyllor och skåp. Alla bildkällor ovan hittar du på Fru Vintage Pinterest
Innan du gör allt det där fixet så har Fru Vintage ett väldigt bra tips; köp en get och gör en riktig förändring 2015. Inte för dig själv men för en hel familj i Nepal!

2 kommentarer:

  1. Åhh jag blir helt sjuk av dom charmiga bilderna....älskar den råa stilen ;))....och du , jag har fyra katter, så jag köper ingen get, haha....det skall vara för en familj i Nepal då förstås ;)....
    Kramis

    SvaraRadera
  2. Vad roligt, det gör Fru Vintage också! Ja köp en get till en familj i Nepal istället, de behöver den nog bättre;) Kram till dig!

    SvaraRadera