tisdag 20 januari 2015

Guldkant på tillvaron!?


Haha! Är det inte lustigt? Idag fick Fru Vintage ett infall att göra ett inlägg under rubriken "Guldkant på tillvaron". När hon går tillbaka för att kika på inlägget för exakt ett år sedan, den 20 januari 2014, så är rubriken på pricken densamma! Komiskt, eller hur!?


Ja, för det är helt klart så att hon gärna sätter guldkant på sin egen inredning. Helst i form av guldramar och speglar. Så även i  inredningen i våra second hand-butiker. Imorgon skall hon till butiken i Västerås och dekorera med bla kaffekoppar och kannor som hon sprayat i guld. Det kommer du att få smakprov på i ett alldeles eget inlägg framöver.

Hon kan samtidigt inte låta bli att tänka ett steg åt ett helt annat håll. På dem som överhuvudtaget inte funderar på den där guldkanten på tillvaron. På dem som fokuserar endast på att överleva. Som alla tusentals flyktingar i Syrien som just nu kämpar i kylan.
Visste du att du kan vara med och ge dem ett drägligt liv genom att sponsra ett överlevnads-kit i vår webshop. För endast 100 kr. Helt makalöst bra ju. Det måste väl ändå vara den ultimata guldkanten; att ha möjligheten att hjälpa någon annan....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar