tisdag 27 januari 2015

Pimpad arbetshörna!Fru Vintage fick ett ryck att piffa till sin trista arbetshörna en smula häromdagen. Det hela gjordes helt utan nya inköp. Hon flyttade helt enkelt runt sina pinaler ett varv. Färgtemat hon valde, denna gång, var natur/brunt/beige. Förvaring, pynt och prylar i dessa färger fick lämna sina vanliga platser och flytta till skrivbordet. Fru Vintage insåg då, eller snarare igen, att hon hunnit samla på sig endel genom åren........
Några utvalda Germany-vaser i rätt kulör fick bli ett blickfång i fönstret.
Gamla tidningar, små fina pappersaskar och mormors gamla mått-stock passar väl fint i en kontorshörna!?
Vackra gamla böcker med skinnpärm är något av det finaste man kan dekorera med om du frågar Fru Vintage. De söta små skinnskorna köpte hon i en av våra butiker, just bara för att de var så söta.
Förvaring. Gamla fina hattaskar, koffertar och trälådor är ju så snyggt! Inte minst om man samlat på sig ett gäng och kan stapla dem så här fint på varann. Och så rymmer de ju så mycket samtidigt.
Ja, så här blev det! Vad tycks? Fru Vintage är väldigt nöjd. Hennes enda aber är att datorn måste in och förstöra allt det fina. Varför kan man inte tillverka en skärm i trä, som passar in i den moderna vinatgestilen?
Fru Vintage har som sagt en massa finta att visa upp. Fynd hon gjort i Läkarmissionens second hand-butiker, vägloppisar och antikaffärer. Kanske hon rentav byter färgtema på arbetshörnan framöver och flyttar runt sina vintagepinaler ett varv till. Det är mycket troligt så håll ögonen öppna.....

4 kommentarer:

 1. Du har ungefär lika stil som jag i arbetsrummet, hihi....jag har säckar som gardiner, en gammal industristol, ett bord jag gjort av gamla bockar och en bräda på, ett krus som jag gjort en lampa av, koffert, provdocka...gamla böcker, en granstubbe...och mycket annat...älskar mitt bloggrum!!....det bästa rummet i huset enl mej...där har jag fått gått loss som jag vill ;))
  Och vad coolt i förra inlägget med gröna saker (som kommer stort nu ;))....mycket fin inspiration på din blogg....helt i min smak !!
  Kram bia

  SvaraRadera
  Svar
  1. TACK snälla för dina fina, uppmuntrande inlägg! Va kul att vi gillar samma ;)
   Ha en fortsatt fin dag!
   Kram Fru Vintage

   Radera
 2. Nydelig arbeidshjørne, mange vakre saker her. Å ja, det er mye vakker inspirasjon på din blogg!
  Klem.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket Signe! Vad roligt att höra ;) Kram tillbaka!

   Radera