torsdag 8 januari 2015

Det tar tid.......


 ....att skapa ett personligt hem baserat på vintage och second hand. Man hittar en vas här och en vacker bok där. Man måste liksom vara lite ekorre, gilla att samla på sig över tid. Bilden är Fru Vintage egen.
 Bilderna ovan är kända för er trogna läsare av Fru Vintage blogg. Varenda pinal på dem har hon köpt på sig under åren i second hand-butiker, loppisar och hos antik-handlare. Det är lite det som är hela tjusningen. Att man vet aldrig vad man ramlar över. Bilden är Fru Vintage egen.
Plötsligt står den där perfekt soffan där och då måste man vara beredd och slå till! Bild från Fru Vintage Pinterest
Den här kastrull-samlingen tex. Den går minsann inte av för hackor och har säkert tagit sin tid att få ihop. (Ett tips är alla de vackra kopparkittlar och pryttlar som man ofta hittar i second hand-butiker. Kanske inte så praktiska att använda men väldigt snygga att ha hängande framme) Bild från Fru Vintage Pinterest.
 Sängen. Skåpet. Fåtöljen. To die for. Well...... Bild från Fru Vintage Pinterest.


..... sedan är det ju bara den däringa fantastiska industrilokalen man behöver ramla över. Så att man har ett plejs där man kan visa upp allt fint på ett rättvist sätt....... Bild från Fru Vintage Pinterest.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar