torsdag 5 mars 2015

Jaaaaaaaa!!!!!


 Nu är våren äntligen på väg på riktigt!!! Det verkar som att hela sköna Svedala får njuta av solen idag minsann! Så underbart!!
Nu när det blir ljusare och solen tittar fram så blir man ju sugen på den där förändringen hemma. Fru Vintage tycker dock att det kan räcka med det lilla, om man nu inte är sugen att göra om helt. Vad är mer effektfullt än ngra udda glasflaskor och vaser i grupp!? Men en enkel blomma i.
 Vaser och flaskor i olika storlekar hittar du för några kronor på second hand. Välj en färgskala som här eller blanda hejvilt.
 Vackrast i FV ögon är de riktigt gamla medicinflaskorna där etiketten sitter kvar. Så fint!

 Eller varför inte göra som här, samla dem i en liten klunga och knyt ett grovt snöre eller band runt. Här hittar du länkarna till bilderna ovan.


Den här bilden är ju bara helt ljuvlig och SÅ vårlig! Älsk på de vackra udda vaserna och flaskorna. För att inte tala o skåpet. Bilden är lånad av LinaÖstling. Resten av bilderna hittar du här.
Well. Lika snyggt och vårligt som blomkistar i udda vaser är ju såklart lökar i lerkrukor. Denna bild är tagen hemma i Fru Vintage kök vid denna tiden förra våren. Med önskan om en härlig torsdag i solen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar