fredag 20 mars 2015

Glad fredag i köket!
Fru Vintage har sagt det förut; köket är den bästa platsen i ett hem. Hon älskar att sitta runt köksbordet med familj och vänner. Det slår häng i soffan med hästlängder. Man kommer liksom närmre varandra kring ett matbord. Ingen tv som stör samtalet.

 Därför bjuder hon på vackra matplatser denna fredag. Lite inspiration inför kvällens djupa samtal kring köksbordet. På bilden ovan föll hon för de vackra stolarna och den charmiga griffeltavlan.

 Vem skulle inte vilja sitta kring bordet i denna söta glasveranda. Så fint med de udda stolarna. Pelargonerna i vackra lerkrukor passar perfekt in i denna underbara miljö.
 Turkost är en färg som slår de flesta.  Så snyggt tillsammans med de träbruna Thonetstolarna. Ja tack till dem!


 Nina Perssons matplats, från våningen i New York, är en stor favorit som Fru Vintage visat förut. Så snyggt med de udda speglarna mot tegelväggen!
Så rart. Älsk på den lilla kökssoffan.
Till sist ett par bilder, stylade och plåtade av Lina Östling  och Johanna Flyckt Gashi, från Fru Vintage kök, som hon också visat förut. För att hon gillar dem så mycket. Men främst för att hon älskar sitt kök och sin matplats.
Här blir det till att tända ljus och njuta med familjen ikväll. Ha en underbar fredag alla nya och gamla läsare! Länkar till alla bilder hittar du på Fru Vintage Pinterest.

2 kommentarer:

  1. Å herlige vakre bilder. Jeg har blitt avhengig av bloggen din :-)

    SvaraRadera
  2. ja visst är köket den bästa platsen i huset....men jag gillar nog även vardagsrummet....helst nu när vi har renoverat, hihi....nu är tapetseringen klar !!
    Soffan får vi vänta på tills i maj, så då får vi ta upp min gamla två sits soffa från 90-talet och udda fåtöljer, men det får gå det med i en dryg månad ;)...skinnsoffan har vi redan slängt...den var lite söndrig skall kanske tilläggas...ha en trevlig helg!
    Bia

    SvaraRadera