tisdag 10 mars 2015

Pastellgrönt är skönt!

 Svagt grönt är väl vårigt ändå. Den här tiden på året, när solen äntligen tittar fram, blir man så sugen att inreda med fina pasteller. Eller hur!?
 Varför inte köpa ett gäng udda trästolar på second hand och mål dem o olika gröna nyanser.

 Eller kanske ett gammal piano? Hade Fru Vintage haft plats hade drömmen varit att måla ett i en söt pastellfärg. Superfint som dekoration. Om man nu inte kan spela….

Fru Vintage har svagt grönt på skåpet under handfatet på gästtoan. Det får hon ta och visa i sin helhet framöver. Hon köpte ett gammal pottskåp med dörr som handfatet nu vilar på. Alla länkar till bilderna hittar du här på Fru Vintage Pinterest. Bilden ovan, hemma på Fru Vintage gästtoalett är tagen av Johanna Flyckt Gashi och Lina Östling.

2 kommentarer:

 1. jag fick en gammal Sköna hem av svägerskan och läste i den om dej i ett reportage ;)).....kul...de flesta bilderna hade jag dock sett, hihi....men roligt att läsa om dej och din familj ;))
  Och gud så fint med ljus grönt ;)).......har en vit stol som nr 3 från vänster...skulle kanske måla den i grått, nu när vi renoverar och ska köpa gråa soffor....varför inte ?
  Kram på dej!

  SvaraRadera
 2. Visst är det härligt med färger nu på våren.
  Fantastiska gröna färger och bilder du visar
  Fin kväll
  Annie

  SvaraRadera