onsdag 18 mars 2015

Hemma hos….

 Jamen visst är det helt fantastiskt med bloggar, Instagram och andra sociala medier. Tänk vad många vackra, charmiga hem man kan kika in i helt ogenerat. Så mycket inspiration. Fru Vintage älskar såklart de som är inredda med vintage-och second hand-fynd alldeles extra mycket. Bilden ovan är från hennes eget hem, som i stor utsträckning är möblerat från Läkarmissionens  second hand-butiker. Ramen, hornen, guldspegeln, fåtöljen, blomtavlan, trasmattan och tavlan är alla inköpta där. Bilden är stylad av Johanna Flyckt Gashi och plåtad av Lina Östling.
Ett annat inspirerande hem, inte minst när det kommer till vintage och second hand, hittade Fru Vintage hos Lisa Burenius. Hela det fantastiska reportaget, av Krickelin, hittar du här. Jamen älsk på det fantastiska köksskåpet med allt vackert porslin.
 Röd sammets-soffa. Hur snyggt!!!!!? Mattan och samlingen med gröna vaser på hyllan går inte heller av för hackor. Fru Vintage får aldrig nog av denna fantastiska inspiration från alla charmiga hem.!

1 kommentar:

  1. En del har så himla coola hem...mitt hem är inte i rå stil (jo bara bloggrummet)...men jag är nöjd med inredningen ändå...nu är snart
    tapetseringen klar i vardagsrummet...längtar till jag får inreda det...men det blir mer traditionellt men personligt ändå...med lite "råa" inslag ;)
    Kram bia

    SvaraRadera