torsdag 16 januari 2014

Rekvisita och "plåtburks-diagnosen".....

 Fru Vintage fick denna söta lilla tulpanplanta av Johanna och Lina igår!  Den ingick som rekvisita till en plåtning de gjorde i hennes lada..... Vad de plåtade till? Jamen det kan Fru Vintage såklart inte avslöja! Hon lovar dock att visa bilderna när de är publicerade.
Den lilla lökblomman passade perfekt i en pytte plåtburk som Fru Vintage köpt, "ja-ni-vet-vart". Delar av hennes övriga plåtburks-samling kan ni kika på här. Jag vet, jag har ju sagt att hon är en shopaholic! Som dessutom lider av "plåtburks-diagnosen". Eller nåja. Lider och lider?

8 kommentarer:

 1. Hej! Hur är det egentligen med inredning? Kan man blanda olika material i ett och samma rum? Tillhör de som gillar flera olika typer av färger och material:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! JA!!!! Blanda, blanda, blanda ,blanda!!!! T.o.m Lotta Alvar, chef för Svenska moderådet, fastslog detta i ett föredrag nyligen; BLANDA material och strukturer! Stor kram från Fru Vintage

   Radera
 2. Herlig med blikkbokser, de kan brukes til ALT, også er de så vakre! Jeg bruker også mange av mine til sysaker og lignende..... Flotte de to flaskene også!
  Ha en fin kveld videre.
  Klem fra Signe.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja! Det finns mycket bra man kan använda sina vackra burkar till! Stor kram tillbaka Signe

   Radera
 3. Underbara bilder för en "burkoman" som jag! Leve burkarna, hurra!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Jamen eller hur! LÄNGE LEVE BURKARNA! HURRA!!!

   Radera
 4. Har märkt att andra lider mer än jag själv gör av mina samlingar;))
  Plåtburkar är fint. Punkt.
  Kram Åsa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller huuuuur!!! Plåtburkar är fint. Punkt. Kram Fru Vintage

   Radera