fredag 31 januari 2014

Mirrors on the wall!


 Asså speglar. Cant get tillräckligt många! Inte bara för allt det vackra en spegel visar när man tittar i den;) De ger liksom en ny dimention till ett rum, en rymd. Som alltid då; helst många på samma vägg! Nu är det väl inte så att man har travar stående, som på bilden, men det är där endel av hemligheten med second hand och vintage kommer in: samlandet! Vetskapen att man närsomhelst, varsomhelst kan springa på den där skatten man letat så länge efter . Eller som man inte visste att man sökt!
 En heminredning byggd på återbruk/second hand/vintage måste få ta tid. Är man inte beredd på det så kanske man skall tänka om och sälla sig till "köpa-hela-möblemanget-här-och-nu-på-det-stora-massproduktions-företaget-stilen". Inte fel, men något helt annat än att skapa ett personligt hem steg för steg. Man hittar ett fynd här och något annat där. Tillslut har man början till den där spegelväggen (såklart inte att förväxla med 90-talets hemskhet) eller vad det nu kan vara som man gillar.


 Ah så vackert! Inte minst tavelväggen mitt emot som visar sig i spegeln. Speglarna är makalösa.......
 ....och träder fram helt olika beroende på färgen på väggen bakom. Här är i stort sett samma typ av speglar, men som får ett helt annat uttryck på den gröna väggen.Avslutningsvis vill Fru Vintage önska en trevlig helg! Lördag är en ju den perfekta dagen att börja sitt samlande av speglar! Eller något helt annat vackert. Då är de flesta second hand-butiker öppna! Lycka till! Sista bilden är Fru Vintage egen. Resten från Pinterest.

3 kommentarer:

 1. Jisses så vackra speglar!!!! Imorgon ska jag börja samla ;) En fin helg till dig Fru Vintage. Kram Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha! Underbart Anna! Lycka till! Kram tillbaka

   Radera
 2. Jättefint! Och det finns fler som gillar spegelväggar. Såg att nästa nummer av Elle Decoration (fd Elle Interiör) har ett stort reportage från Nina Perssons lägenhet i New York. Och hon har en, ja gissa... spegelvägg:-)

  SvaraRadera