onsdag 29 januari 2014

Gamla trädlådor.....

 Bild från Pinterest.
.......är ju galet vackra och väldigt användbara! Egentligen är det väl, som vanligt, bara kreativiteten som sätter gränsen. Man kan tex samla alla sina fina te-kannor och visa upp dem på väggen.......
....eller spika upp gamla coca-cola-lådor och använda dem som sybehörsförvaring...... Bild från Pinterest.
......eller fylla dem med färgglada blommor som dekoration till köksbordet. Bild från Pinterest.
Man kan även göra som Fru Vintage; fylla dem med vackra gamla flaskor, bara för att det är fint..... Bilden är Fru Vintage egen.
 ....eller fylla en vacker gammal margarinlåda med egentillverkade snacks-påsar till bröllopsminglet..... Bilden är Fru Vintage egen.
 ..... eller en Coca-Cola-låda med CocaCola-flaskor. Varför inte liksom. Bilden är Fru Vintage egen.

 Bilder från Pinterest.
 Har man ett fantastiskt kök med gammal vackert virke på väggarna, som på bilden, ja då passar ju fruktlådor i trä utmärkt till förvaring av porslin! Bild från Pinterest.

Eller varför inte smacka till med en hel byrå på en gång!? Snacka om närodlat med egen kryddodling direkt i köket! Bild från Pinterest.
Bilder från Pinterest.
 Bilden är Fru Vintage egen.
 Bild från Pinterest.
Till sist en bild som åtminstone Fru Vintage blir glad av! Oj vilken härlig vitaminkick att vakna till på morgonen! Denna bild är från en butik men idèn funkar ju minst lika bra i ett riktigt kök! Tänk en hel vägg med färgglada gamla lådor att fylla med vackert porslin, grytor och annat kul! Bild från Pinterest

2 kommentarer:

  1. Oj, oj, her var det mye fint!!!!
    Hilsen Signe.

    SvaraRadera
  2. Säger bara "jädrar i min lilla låda" vad mycket fint:))
    Kram Åsa

    SvaraRadera