onsdag 15 januari 2014

 Ibland får vi in gamla vackra tapeter i våra second hand-butiker. Riktiga skatter om du frågar Fru Vintage! Idag görs ju många i nytryck, men som alltid är ju ursprungsutgåvan vackrast!
Kommer man bara över små spillbitar så finns det mycket kreativ att hitta på med dem. Som på bilden ovan där man fått till en verkligt personlig hylla.

 Eller varför inte klä in konservburkar med tapetspill. Söta som blomkruka, pennställ eller vas. Bild från Barewunderbar.

 Bild från Pinterest.
Att mixa gamla tapeter i ett helt rum är ju annars hur charmigt som helst! Bild från Lovelylife.

4 kommentarer:

 1. Åh, vilka fina bilder! Vilken tapetkick jag fick nu. Måste genast gå hem och se över vilket rum som behöver förnyas lite. ;-) Tack för inspirationen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh TACK för uppmuntran! Ja visst blir man inspirerad att tapetsera! Stor kram till dig! /Fru Vintage

   Radera
 2. Jättefint! Tycker det är så snyggt att tapetsera så där som ett "lapptäcke. Inte jättelätt att hitta retrotapeter dock. Har bara två. En rulle med brun/orange 70talshysteri;) och en liten bit grön medaljongtapet. Vill ha mer:)
  Kram Åsa

  SvaraRadera
  Svar
  1. TACK! Ja, visst är det snyggt! Håller med dig, inte helt lätt att hitta. Man får samla på sig tills man har till en vägg;) Stor kram och lycka till med ditt samlande! från Fru Vintage

   Radera