tisdag 14 januari 2014

Fru Vintage älskar baksidan!


Fru Vintage skulle kunna fylla måååååånga inlägg framåt, med alla fantastiska fynd hon gjort på Läkarmissionens second hand-affärer under året! Askarna på bilden ovan är några. Jamen tänk om man fått en sådan fin när man köpte sin mössa eller hatt idag! Ja tack!
Mängder av konst har Fru Vintage också fyndat under 2013. Nåja, hon är väl ingen vidare expert på ämnet, ingen konstkännare alls i ärlighetens namn. Rentav ganska ointresserad av motivet när det kommer till kritan. Däremot älskar hon baksidan på gamla tavlor! Gärna sådana som den längst th, där man får en hel liten berättelse om vem som fått tavlan och varför.


 Och så en hel dröööös med blåvitt porslin. I alla möjliga mönster. Som snällt (?) trängs på kökshyllan där hemma på gården. Och dukas fram i en salig blandning så gott som varje dag! Udda är charmigast. Och finporslinet skall användas till att förgylla vardagen, det är Fru Vintage devis.

6 kommentarer:

 1. Mange herlige funn her, blå/hvitt porselen kan en jo ikke få for mye av!
  Ha en fin kveld!
  Klem fra Signe.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Signe! Vad roligt att du tittar in! Kram Fru Vintage

   Radera
 2. Vackert porslin är det bästa som finns! Det finns så mycket fint i loppisbutikerna!
  Själv använder jag mest porslin i blågrönt/vitt, men olika mönster!
  Kram Åsa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst är det fantastiskt med allt vackert porslin! Som vi dessutom kan shoppa för nästan inga pengar alls! Låter snyggt med blågrönt/vitt! Stor kram tillbaka från Fru Vintage

   Radera
 3. Åh vad fin sida du har och vad glad jag är att jag hittade den! Tack för all inspiration!

  SvaraRadera
 4. Nämen ÅH! TACK!! Stor kram från Fru Vintage

  SvaraRadera