torsdag 7 november 2013

God morgon! Vilka är ni?

 
Ja, det är Fru Vintage stora fråga denna torsdagmorgon. Ni blir fler och fler som kikar in hos henne, vilket såklart gör henne rosig av glädje och genans. Men vilka är ni? Är det fler än Sofia Anna Johanna och Karolina som har egna bloggar? Vore så roligt att veta, och få lite nya lästips! Skriv en rad i kommentarsfältet vetja! Oavsett om du har blogg eller inte..... Ha en fin dag!

14 kommentarer:

  1. ja här har du en trogen läsare ;) Puss

    SvaraRadera
  2. Jag tittar in här titt som tätt! Du har ett himla fint hem och skriver om roliga saker, så det är svårt att låta bli :) http://bellalindquist.blogg.se är min blogg!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh så roligt att höra! Fru Vintage blir varm i hjärtat! Hon hittade just till din blogg, vilket verkar vara en trevlig bekantskap! Allt gott till dig Isabella! Kram Fru Vintage

      Radera
  3. Jag är en "nykomling". :) Alltid lika roligt att hitta till en ny blogg som handlar om såväl vintage, second hand, reuse som inredning. Ska kika runt lite bland dina inlägg nu och blir genast väldigt sugen på att ge mig iväg på en loppistripp. Ha en fin fredag!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh vad roligt! Välkommen till Fru Vintage! Sug efter loppistripper är något hon gärna bidrar till;) Nu blir det till att kika in hos dig. Ha en fin fredag du med!

      Radera
  4. Hittade din blogg för någon vecka sedan och följer den sedan dess... All denna vintage inspiration så det står härliga till :) Ett nöje att kika in! Trevlig helg /Sofia
    http://interiorbysofia.blogspot.fi

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nämen åh så roligt!!! Välkommen hit till Fru Vintage!! Hoppas att du skall fortsätta att trivas! Stor kram och fortsatt trevlig helg!

      Radera
  5. Ny upptäckt för mig, men kommer absolut göra fler besök. Fina bilder och mycket inspiration. Ha det gott! http://vintagebutiken.blogspot.se/

    SvaraRadera
    Svar
    1. Fru Vintage småskuttar av glädje över varje ny besökare!! Välkommen hit!! Stor kram och trevlig helg!

      Radera
  6. Hittat till dig alldeles nyligen, men nu återkommer jag mer än gärna! På min blogg hittar man mycket inredning med loppis och antikt!
    Kram Åsa

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men va ROLIGT att du hittat hit!!! Du är SÅ välkommen! Fru Vintage måste genast titta in hos dig;) Allt gott!

      Radera
  7. Hej, jag kikar också in hit, du har så inspirerande blogg :) Jag gillar vintage och här finns mycket att se! http://smrblommansfrfattarliv.blogspot.com

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh vad roligt att höra! Tack så väldigt mycket för fina ord! Kram Fru Vintage

      Radera