fredag 22 november 2013

Kuddar!

 Kuddar är väl ett enkelt sätt att förnya sitt hem! Det tycker iafall Fru Vintage. Hon visar en del av sin samling i detta inlägg. Resten kommer någon annan gång. Hon har nämligen samlat på sig ett gäng.... De flesta egensydda eller inhandlade second hand. Med undantag för den ovan som är inköpt i Varberg för några år sedan.
 Den här har hon visat förr. Den köpte hon på en loppis i somras. Kopparfärgen passar perfekt i nya vardagsrummet minsann.
Denna randiga är det senaste fyndet. 25 kr kostade den och inhandlades i veckan på Läkarmissionens second hand. Hemvävd är den troligen. Visst är den snygg!

De två grå har Fru Vintage sytt av trasiga linnehandukar och spetsar, som hon färgat i tvättmaskinen.
"Den sista måltiden" är ett tavelfynd som hon gjorde på en loppis för många år sedan. Häromveckan blev den en kudde istället. Fina färger eller hur!?
Ännu en broderad skatt som fyndades på en vägloppis i somras. Fru Vintage blir öm i hjärtat av allt gammalt fint handarbete. Skapelser som tagit många timmar att göra, som vi köper för inga pengar alls idag. Men det är iallafall roligt att de får fortsätta pryda en soffa eller stol i många år framöver! Trevlig helg hörrni!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar