torsdag 26 oktober 2017

HERMANS LADA

I natt kom jag hem ifrån en helt fantastisk dag hos Ann och Hermans lada.
Det var första gången vi sågs IRL trots att vi följt varann på Instagram jättelänge.
Ann hade bjudit ihop ett gäng riktigt trevliga tjejer. Som fantastiska @dromma, @annikaloof, @hanawendelbo och en hel drös till.Det blev sannerligen en kväll att minnas. SÅ mkt värme och livserfarenhet kring ett bord.
Sen blev ju inte stämningen sämre av den charmiga miljön i Hermans lada. En byggnad med en spännande historia. Den byggdes 1917 av Anns make Anders farfar. Nästa 100 år senare revs den, den var för illa åtgången för att kunna renoveras, och byggdes upp igen på samma plats. I somras bjöd Herman på sina första konserter uppe på logen och till nästa sommar kommer aktiviteten växa. Häng med här så att du inte missar något.
I nedre delen av ladan har Ann sin atelje för tillverkning av produkter, för egna märket Ancher Design. Hur fina kuddar?
Fina, underbara, varma Ann. Det var som att träffa en syster, eller en gammal vän sedan många år. Så som det är med en del möten i livet. Meant to be.

Att Ann och hennes lada dessutom finns i mina gamla barndomstrakter, ja det gör ju inte upplevelsen sämre. Bilturen igenom Timmele, där jag bodde mina första år i livet, kändes i hjärtat. 
Första besöket hos Ann i Hermans lada. Men sannerligen inte det sista....


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar