måndag 27 februari 2017

Influencer meet up.....

 Landat i soffan hemma på Bromsta gård efter ett otroligt fullspäckat och inspirerande dygn, på Clarion Post Hotell, i Göteborg. Arrangör var Frida Ramstedt Trendenser och hon hade verkligen fått till en fantastisk dag!
Japp. Ni ser skymten av undertecknad th om hon som sitter bakom tjejen med röd tröja.(glasklart?)
Fridas föredrag "Hur mycket är du värd"var verkligen jättebra. Hon visade bla priserna för helsidor i inredningstidningarna och pratade om att vi bloggare/instagramare är nutidens reklampelare. Att vi skall vara stolta över det vi gör och värdera det jobb vi faktiskt lägger ner. Att våga ta betalt och om att vara kritisk till vad man säger ja till i samarbetsväg, så att det verkligen är något man kan stå för och som passar in i ens flöde. 
 Alltså dessa två. Så otroligt generösa med tips, idéer och pepp. Sofi Fahrman överraskade verkligen. (jag måste erkänna att jag inte visste vem hon var. Tantvarning jag vet) Vilken energi och glädje hon bjöd på! Jag får anledning att återkomma till hennes föredrag, som innehöll några riktigt bra punkter och sayings.
 Föredragstimmarna gick otroligt snabbt och var sannerligen givande. Förutom VD:n för Royal Design, som berättade om hur de byggt upp ett miljardföretag på inredningsprodukter, så fick vi även lyssna till Reklamombudsmannen. Hon gav riktlinjer om hur reklam/samarbetesinlägg skall märkas på bloggar och Instagram. Man insåg rätt snabbt att det är få som känner till hur strikt det faktiskt är när man visar upp samarbeten i sina flöden. Jag tror bestämt att det kan vara ide att återkomma till även detta. Matnyttigheter värda att sprida.....

Före en fantastiskt god 3-rättersmiddag blev det mingel och tilltugg i vinterträdgården.

Sist men inte minst fick vi med oss lyxiga goodiebags som bla innehöll kaffemuggar från Filippa K, lyxig tvål och en supersnygg liten vas. Tack igen Frida! Jag ser redan fram emot nästa gång! Tack också Alice J för ovanstående bilder från eventet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar