onsdag 19 november 2014

Skynda fynda!

 Som så många andra så hänger Fru Vintage endel på Hemnet. Inte så mycket för att hon direkt är i husl-letar-tagen utan mer för att det ju är ett så väldans lätt sätt att kika in i en massa fina hem. Sådana som man aldrig skulle uppleva annars. En massa gratis inspiration helt enkelt. De vanligaste sökorden hon använder är "sekelskifte" och "glasveranda". Dagen första som dök upp är hemmet nedan.
Liiiite för blommigt för Fru Vintage personliga smak. Men det är alltid kul när folk går "all in". Eller hur!? Dessutom går det ju faktiskt att tapetsera och måla om. Fru Vintage kan lätt se sina egna möbler flytta in efter en lite mer industriell touch på väggarna. Lite rostig plåt och grå betongtoner så skulle det hela vara i hamn.....
Japp! Gillar man vackra gamla trägolv och kakelugnar (vem gör inte det liksom) så är det bara att slå till. Dock gäller det att snabba på då budgivningen är igång för fullt! Ja, håll till godo med ett litet hus-tips såhär mitt i veckan. Ett annat är att våra second hand-butiker är igång för fullt med onsdagens försäljning. Lycka till med dina fyndiga, miljövänliga  inköp och ha en fortsatt fin onsdag!

2 kommentarer:

 1. Hei hei.
  Ja, på Hemnet er det mange vakre hus å finne. Selv ser jeg på slott og herregårder, og finner mye fint. Det er lov å drømme! ;-)
  Ha en fin dag!
  Klem fra Anne- Britt :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis! Att drömma kostar inget ;) Detsamma till dig! Kram Fru Vintage

   Radera