fredag 21 november 2014

Happy friday in the kitchen!

 Nu var det alldeles för längesedan vi snackade kök här på bloggen! Iallafall om du frågar Fru Vintage. Det är nämligen hennes, och säkert många andras, favoritrum när det kommer till vart hon helst hänger med familj och vänner! Även när det kommer till att inreda. Det mesta du ser på bilden har hon dessutom shoppat i second hand-och vintagebutiker. Industristolen i fronten har hon köpt på Kabelverket i Midsommarkransen, plåtstolen tv i Butik Raja, resten är fynd från Läkarmissionens second hand. Även det blåvita porslinet i hyllan ovanför diskbänken, många av plåtburkarna, plastmattan och ljuskronan över bordet.

 Det stämmer att hon redan visat upp dessa bilder förut, men de tål att visas igen. Själv älskar hon dem, köket och alla second hand-och vintagefynd som ryms i det!
 Speglarna och tavlorna på väggen är också inhandlade i Läkarmissionens butiker! Imorgon har du också chansen att göra unika fynd! Då är nämligen alla våra butiker öppna!
Lycka till och trevlig helg!  Bilderna är tagna av fantastiska Lina Östling och stylade av lika fantastiska Johanna Flyckt Gashi

4 kommentarer:

 1. Fasen vad läckert du har i ditt hem ;)).....önskar dej en trevlig helg!
  Kramis bia

  SvaraRadera
  Svar
  1. ;-) Tack snälla du! Kram och trevlig helg tillbaka!

   Radera
 2. sooooo süß ist ihre dekoration!!! danke für die inspirationen!!! einen schönen sonntag wünscht angie aus deutschland

  SvaraRadera
  Svar
  1. Thank you soooo much Angie! Have a nice week! Hugs from Frau Vintage

   Radera