tisdag 25 november 2014

Årets julklapp…..

……visar sig vara ett sk "aktivitetsarmband"…. Well. Bra att folk blir motiverade att röra på sig, men nog finns det bättre klappar! Här hos Fru Vintage har vi varit inne på förvaring senaste tiden. Det passar väl den moderna människans behov perfekt! Snygga plåtburkar till köket…...

 ….och charmigaste koffertarna till hallen; allt hittar du i våra second hand-butiker! Det blir liksom julklappar med mervärde! Mamma, moster,syster och farfar blir glada såklart, men även alla de som får del av pengarna för dina klappar, genom de olika projekt som de är med och stöder runt om i världen!

Du hittar även en massa bra julklappar i vår webshop på Läkarmissionen. Tex ett hygienkit mot Ebola för bara 100 kr, en get i Nepal eller en säker förlossning i Kongo. Om du frågar Fru Vintage är allt detta mycket coolare att ge bort än ytterligare en träningspryl som hamnar i garderoben. Dessutom är dessa unika julklappar med och räddar liv! Kan det bli bättre? Nix.

1 kommentar:

  1. Vilken nostalgi !!.....Husmodern tidningen har jag ett ex. av också från 1925...gud så tråkiga tidningarna var då!!!.....nä nu ska jag ta fram julgardinerna i köket....nu har jag börjat med pyntningen lite lätt ;))
    Kram bia

    Här skiner solen idag...efterlängtat!!

    SvaraRadera