tisdag 8 juli 2014

Välkommen till Fru Vintage på Gotland!

 Fru Vintage har, istället för att hyra som många andra vintage-bloggare gör, köpt ett eget stenhus på Gotland. Jajamensan!
 Eller, egentligen är det en hel gård!
Med världens raraste dränghus där hon planerar att öppna öns mysigaste Bed and breakfast.
Rummen har, som ni ser, bästa förutsättningarna för att bli hur fina som helst. Hon tänker att ut med befintliga sängar, in med ett par gamla järnsängar, trasmattor och en fin samling udda speglar tillsammans med den runda som redan hänger där. En söt liten kurvig sammets-soffa får nog också plats. Och någon udda pinnstol att ha bredvid sängen. Det mesta kommer hon såklart att inhandlla här.
 
Frukosten, enbart gjord på närodlade råvaror såklart, kommer man antingen kunna äta på bakgården utanför cafèt.......
.....eller vid ett vackert trädgårdsbord någonstans ute i den lummiga trädgården. Om man inte vill ha den i en fin korg och ta med till någon annan fantastisk plats vill säga.


I det gamla stallet kommer gårdsbutiken att öppna. Där kommer man kunna köpa ekologiska, närodlade blommor och grönsaker, noga utvalda vintage- och second hand-prylar och möbler och endel annat spännande av egen design och tillverkning. Det hela kommer att byggas upp i inspirerande rum och grupper, så där så att man inte kan låta bli att köpa allt!  Ja lite så drömmer Fru Vintage, i sommarvärmen på sitt kontor. Om du vill göra slag i hennes dröm så hittar du gården här.


2 kommentarer:

  1. ja jisses vilken läcker kåk..hade jag haft några mille över hade jag nog slagit till...fast bor ju själv på en ö ÖLand dock inte i ett härligt stenhus som det på Gotland. Ha en fin fortsatt kväll tjingeling från Maja

    SvaraRadera
    Svar
    1. Eller hur!!! Den väcker habegäret ;-) Vi får drömma vidare! Fast Öland låter inte heller helt fel.... Ha en fin dag! Kram Fru Vintage

      Radera