måndag 7 juli 2014

Gotlandsdrömmen.


Troligen så njuter många av er av en välförtjänt semester just nu. Tack å lov att solen kom tillbaka och strålar på er, oavsett vart ni håller hus. Den ultimata semestern, åtminstone den vi läser om på vintage-bloggarna, verkar även i år, precis som de senaste åren, vara i ett charmigt stenhus på Gotland.  
Där sitter man i sin vippiga 50-talsklänning och smuttar på morgonkaffet med knallröda läppar. Bild från Volang-Linda. Se länk nedan.
Efter det cyklar man runt på fantastiska loppisar och gör galna fynd hela dagarna. Som man såklart plåtar och lägger upp alldeles fantastiska bilder på.Till allmän förtret. För oss som inte alls är på Gotland. Fru Vintage suger dock i sig alla dessa underbara inlägg från Linda, Emma, Elsa och alla de andra, med stort nöje! Dock tänker hon faktiskt dra det hela ännu ett snäpp till. Genom att helt enkelt starta en egen rörelse, just på Gotland faktiskt. Det skall ni få läsa om imorgon. Ha en fin måndag! På semester eller inte.  Bild från Elsa Billgren. Se länk ovan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar