tisdag 1 juli 2014

Provence in Österåker.......

 Alltså..... Fru Vintage är egentligen inte jätteförtjust i den franska (eller svenska för all del) "lull-lull-stilen". Det har ni som hängt här ett tag redan märkt. Trots det tänkte hon bjuda på detta fantastiska hem (för den som gillar stilen) som ligger vid sjön Skiren utanför Österåker (jajamensan) Det är till salu. Bara så du vet om du nu skulle bli sugen.
Nåja, visst finns ett och annat som Fru Vintage inte skulle tacka nej till från detta franskinspirerade "lull-lull-hem". Och som rentav skulle passa i hennes svenska (?) "vintage-industri-stil". Som badkaret ovan tex.
 Fåtöljen till höger skulle förresten passa perfekt i hennes sovrum. Nåja, om hon flyttade lite på den gråmålade soffan (japp, målad på tyg och allt. Bildbevis kommer en dag) Riktigt snyggt med möbler som man klätt av ända in till "underkläderna."
 Soffan och fönstren i mellanväggen, ja tack!
 Gillar du brickan med udda ljusstakar och vaser? Jamen då fixar du din egen på närmsta second hand-butik! Lätt som en plätt att fylla kundkorgen med ljusstakar och vaser i olika höjd och utformande. En vacker bricka behöver du också hitta, sedan är sommarens enklaste DIY klart!
 Dörren. Ja tack!
 Köket är ju en dröm! För den som gillar stilen alltså.....
Taklampan. Ja tack! Och verandan för all del. Slutligen gillar Fru Vintage det där med att gå "all in". Oavsett stil egentligen. Och medan vi väntar på sommarvärmen vill hon även passa på att tipsa om alla fantastiska hem som man kan kliva rätt in i på olika säljsajter för hus och lägenheter. Sno ideèr och frossa i alla snygga inredningar. Huset ovan hittade hon här. Genom att klicka in på hemnet och skriva "glasveranda" i sökfältet......

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar