fredag 20 december 2013

Summering del 2

 Under senare delen av året har Fru Vintage haft besök av en fotograf och en stylist i sitt hem. Resultatet av den plåtningen kommer i ett par tidningar framöver. Hon lovar såklart att hojta när det är dax!

 Annars har hon, tillsammans med en reklambyrå, jobbat rätt mycket med en manual för hur Läkarmissionens second hand-butiker skall se ut. Det har varit oerhört roligt och lärorikt!
 Hon har givetvis också sprungit på en massa second hand, loppisar och antikbutiker under året. Här kan du se exempel på det. Och här. Och här.


Mitt i allt var hon nära att köpa ett kapell. Eller nåja, hon var illa fall och titta på ett. Köket var i original från 1912 och helt makalöst vackert.

 Annars har hon spenderat en hel del tid med att skylta second hand-prylar. Något hon älskar att göra! Man vet ju aldrig vad som kommer in så varje styling blir unik.

 Ibland har Fru Vintage haft riktig tur och fått öppna hemliga paket från 40-talet. Kika in här om du blir nyfiken. Alltså vilka skatter! Inte undrar på att hon älskar sitt jobb.


Vid den här tiden förra året var Fru Vintage uppdrag att hitta rekvisita till en reklamfilm. Och till bilder för Läkarmissionens webb-shop. Allt för att du skulle kunna köpa de viktigaste julklapparna.
 Hon for över hela huvudstan för att hitta de rätta prylarna. Det mesta vintage såklart. En hel del fanns redan hemma på logen på Bromsta gård. Det lönar sig minsann att vara en samlare......
Såhär fint blev resultatet. Här kan du se bilder från den låååånga dagen i studion. Nu går Fru Vinatge på semester ett par veckor. Hon kommer att blogga endel under tiden, men inte riktigt lika ofta. Så ha en skööööön jul! Och kika in lite nu och då så att du inte missar något. God jul!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar