tisdag 27 augusti 2013

Vintagebröllop del 6

Här kommer lite fler utlovade bröllopsbilder. Efter vigseln serverades gästerna minicocacola med randiga sugrör och västkustchips ur hemmagjorda snackspåsar.

CocaCola-lådan, som Fru Vintage inhandlat på blocket för flera år sedan, kom väl till pass. Även andra vackra trälådor fick tjänstgöra med att servera kalla drickor till gästerna på stallbacken.


Snackspåsarna hade Fru Vintage och den blivande bruden knåpat ihop av fantastiskt vackra gamla tidningar från 1930-talet. Ett par vik och några tryck med häftapparaten så fick varje gäst sin unika påse. Som dessutom såg riktigt snygga ut där de låg i gamla trälådor när de serverades. Tänk vad mycket det där lilla extra gör för helheten ändå! Aldrig slarva med detaljerna är Fru Vintage devis.

1 kommentar:

  1. Jag har funderat mycket på de här otroligt fina snackspåsarna till min egen ankommande bröllopsplanering. Många instruktioner på tillverklning av presentpåsar involverar mycket vikning och ingen häftning. Resultatet blir att påsarna ser ut som godispåsar ungefär. Föredrar Fru Vintage den här enklare typen av pås-tillverkning?
    Och tror hon att resultatet blir lika fint som bilden ovan om man använder en annan typ av papper som inte är tidningar? :)

    SvaraRadera