måndag 19 augusti 2013

KABELVERKET INDUSTRILAMPOR.......


.........är ett måste för dig som är ute efter riktiga industrilampor! Butiken, som ligger i Midsommarkransen, ägs och drivs av entusiasten Erik. En oerhört glad och engagerad kille som brinner för sina lampor! (Nej, Fru Vintage kan inte svara på om fönster-gluttaren på bilden är ute i natt-särken. Men håller med om att det ser ut så;) Hon kunde i vilket fall som helst inte låta bli att knäppa kortet)
Lokalen är relativt liten men utbudet stort. Förutom lamporna så är det himmelriket för alla skolplanschnördar.
Erik har en rejäl samling som han säljer för 400-500 kr/st. Även trälådor finns det gott om. Helt enkelt allt man kan behöva om du frågar Fru Vintage.


Hon kom själv över ett par riktigt shyssta bokstäver i tung plåt. De har suttit ovanför en gammal Guldsmedsaffär i Fruängen på 50-talet. Bokstaven L fattades men det gjorde inte saken sämre tyckte Fru Vintage. Tvärtom. Så veckans tips: åk till Aprilgatan 6 i Midsommarkransen!

1 kommentar:

  1. Ser ut som ett ställe för mig! =)
    Vet du, jag har tre stora industrilampor som hängt i en hangar till försäljning. Du kanske vet nån som är intresserad? för här verkar ingen vara det... =( fast att priset är 300:- st!
    Kram Sofia

    SvaraRadera