onsdag 14 augusti 2013

Sommarens antik/loppisrundor del 1


 Ja det har som alltid blivit en hel del loppis/secondhand/antikt för Fru Vintage i sommar. Ett ställe som hon återvänder till, minst en gång per år, är Vadstena Antikt och Kuriosa. Kommer man norrifrån så ligger det i en stor lada på vänster sida precis innan man kör ut från Vadstena.


 
Bla har de en helt intakt gammal järnaffär uppställd i ladan. Fantastisk med alla förpackningar och påsar i original!
 
 
 De här vackra lådorna skulle passa perfekt in i vardagsrummet som Fru Vintage renoverar därhemmapå gården. Dock är interiören i järnaffären inte till salu.....Det finns massor med bilder från denna roliga butik så fler inlägg kommer. Detta är dock inte ställe där du gör dina riktigt stora fynd rent prismässigt. Men enligt Fru Vintage handlar ett fynd inte alltid om priset. Det kan lika gärna handla om att hitta "den där prylen med stort P" och det blir ett fynd i sig! Eller vad tycker du?

2 kommentarer:

  1. Oj så mycket fint !!! Jag håller med dig, ibland spelar priset ingen roll om jag finner något som jag letat väldigt länge efter. Jag kan erkänna att det finns gånger då jag betalat ett riktigt överpris, bara för att jag tvunget...skulle ha :) Ha det gott. Kram Anna

    SvaraRadera
  2. WOW vad fint! Vilken härlig inspiration! Kram

    SvaraRadera