tisdag 9 juni 2015

Färg är det nya svarta…..

 Ja, för visst längtar man efter mer färg i tillvaron nu, när sommaren äntligen verkar ha kommit! Dessa prylar är ett axblock av det Fru Vintage samlat på sig under åren. Mycket matchar varann i färg, visar det sig när hon väl plockar i gömmorna.
 Alldeles för mkt ligger dessutom undangömt för att FV tröttnat, så det börjar nog dra ihop sig för en utrensning. Det är ju det som är så fiffigt när man shoppar second hand; när man ledsnat och vill förnya sin inredning är det bara att lämna "tillbaka" och köpa nytt. Ja, om man dessutom handlar hos en hjälporganisation, som Läkarmissionen, så går allt överskott till de olika projekt vi stöder runt om i världen. Då kan man ju helt enkelt shoppa och lämna tillbaka, shoppa och lämna tillbaka. I all oändlighet. Pengarna gör nytta flera gånger om. Så bra!

1 kommentar:

  1. Ja, tänk att göra en god gärning både när man köper sakerna och sedan när man ger bort dem igen ... Slit & Skänk istället för Slit & Släng ... Toppen!
    (Jag önskar verkligen att jag hade kommit in på en second hand-butik efter att du varit där med några av dina saker!) Så mycket fint ...
    Jag har aldrig hittat mormorsrutor på en loppis, däremot garner ... så nu virkar jag mormorsrutor på kvällarna! KUL!
    Agnes i Kiruna

    SvaraRadera