onsdag 29 april 2015

Drottninggatan 12...


Alltså. Fru Vintage har aldrig haft några tankar på att flytta till Östhammar förut. Men nu. Vete fåglarna. Jamen kolla på kakelugnen!


Japp. Det är massor att göra vid ett hus som detta. Men vilka möjligheter. Fru Vintage slutar liksom att vara realistisk när sådana här tillfällen dyker upp! Så fantastiskt snyggt man skulle kunna göra. Hm….får hon inte huset kan hon väl åtminstone få första tjing på den mintgröna soffan och bordet!? Please.

Ännu en vacker kakelugn minsann. Och skänken, den lilla blomtavlan och handdukshyllan. Ja tack! Och dubbeldörrarna såklart.


Och de här borden tack. Och väggklockan.


Originalinredningfrån 1910. Helt galet vackert.
Helt galet är också att fastigheten innefattar en butik med originalinredning från 1910. WoW! Ojojojojoj! Tänk vad man skulle kunna skapa i den miljön….


En supermysig inredningsbutik med handplockad vintage och annat kul…..

…..eller världens mysigaste cafè…. Eller både och…..
Budgivningen pågår tydligen för fullt. Bara att önska lycka till med allt arbete för den som köper. Och gratulera till ett spännande hus och projekt. Fru Vintage kanske smyger förbi framöver och kollar att man bevarat originalinredningen.


3 kommentarer:

 1. Åååh så himla fint!! Är detta i Stockholm? :)

  SvaraRadera
 2. Detta ligger i Östhammar och renoveras för fullt men allt bevaras så gott det går! Snart blir här en butik med massor av fint!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men OJ vad roligt att höra!! Har du någon Instagram där man kan hålla sig uppdaterad om när ni öppnar och så? Kram Fru Vintage

   Radera