onsdag 8 april 2015

Att hålla sig inom ramarna.....

....... är ju aldrig särskilt kul. Det hämmar kreativiteten på något sätt. Inte minst när det kommer till ens hem och inredning. Fru Vintage kan aldrig få nog i att låta ropen skalla; handla vintage och second hand! Det finns ju ingenting som kan göra ett hem så charmigt och trevligt som när man fyller det med skatter från fornstora da´r.
Det mesta, för att inte säga allt, i Fru Vintage blogg och Instagram-flöde är inhandlat på loppisar, i second hand-affärer och hos antikhandlare. Man får ju liksom både patina och charm på köpet. Dessutom blir ens hem personligt och unikt.
Bakgrund och historia inte att förglömma. Fru Vintage fantiserar alltid om vad prylar och möbler hon köper varit med om tidigare. De små tavlorna i svart och guld här ovan tex, undrar just vart de har hängt innan de kom hem till FV. Kanske över en gammal utdragssoffa i ett trångt kök under förra seklet. FV ser en hel drös med ungar som trängs i den trånga bädden. Innan de somnar, till spraket av brasan, ligger de och tittar på de glittriga bokstäverna; "Gud är kärleken".....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar