torsdag 26 februari 2015

Vårpasteller tack!

Fru Vintage befinner sig på resande fot och njuter av ett soligt Svedala genom tågfönstret. Jamen visst får man unna sig lite vårkänslor en dag som denna. Tänk att vi har allt det ljusa och soliga framför oss! Det för ju onekligen med sig en längtan efter lite mer färg. Gärna pasteller som på bilden ovan. Färgen på väggen tillsammans med den vackra skolplanschen, blommorna och de soliga kuddarna. Så fiiiiint!
Vem hade trott att bonader som dessa skulle bli heta igen? Samlade i grupp så här är de ju verkligen en trevlig färgklick. Fru Vintage är glad att allt gammalt charmigt hantverk fått en renässans.  Inte minst för alla tanters (och farbröders för all del) skull, som suttit och arbetat i timmar. I rätt miljö, som på bilden ovan, är  dessa broderade bonader och virkade filtar, dessutom fantastiskt vackra! Bara att ge sig ut bland second hand-butikerna och börja samla. 
Udda tallrikar blir också trevligt ögongodis hemma på köksväggen. Lite lagom blommigt nu till våren.

Eller varför inte en färgklick likt denna fantastiska samling figurer. Kanske lika bra att även starta en sådan, om det inte redan är gjort? För som Fru Vintage slagit fast redan tidigare; att möblera ett hem med vintageprylar tar tid….. Alla länkar till bilderna hittar du på Fru Vintage Pinterest.

1 kommentar:

  1. Oj så härliga bilder...mycket fina saker ;)...några Dala hästar har jag ärvt, som på bilden ;)
    Ha en fin helg!
    Kram bia

    SvaraRadera