fredag 27 februari 2015

Hemma hos….. …… Fru Vintage. Dags för lite fler bilder från reportaget i Sköna Hem. Stylat av Johanna Flyckt Gashi och plåtat av Lina Östling. Lampan på bilden ovan hittade Fru Vintage på en loppisrunda i Hälsingland en sommar för ett par år sedan. En yrkesman satte i ny armatur och en ny textilsladd. Ramen köpte hon för mååååånga år sedan och har sedan dess målat den med den miljövänliga färgen Av Jord.
Plåtbokstäverna är köpta på Kabelverket i Midsommarkransen. Plåtlådorna på en marknad i Katmandu. Skolplanscherna, dalahästen och kudden med dalamotiv är fyndade på Läkarmissionens second hand.
Industrilamporna är köpta på Kabelverket, plåtpallarna på Knocks i Sigtuna och soffbordet, ljusstakarna  och mattan på Läkarmissionen. Väggarna bakom soffan är plåtskivor som först fått ligga ute och rosta. Kuddarna i säckväv är sydda av gamla rissäckar från Nepal. Med detta lilla inlägg ber Fru Vintage att få önska trevlig helg!

4 kommentarer:

 1. Svar
  1. Tack fina! Stor kram från Fru Vintage

   Radera
 2. men fasen vad du har coolt hemma hos dej ;)))...gillar den stilen ;).....här söker vi tapeter för att tapetsera om i vardagsrummet....vi ska ha lite rå stil, men ändå inte för rå...det passar inte hos oss....men jag tror jag har hittat en ganska bra tapet ändå ;))...lite ljus med grått och vitt i...lite i cementputs stil, hihi...
  Ha en fin helg!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla! Lycka till med tapetvalen;) Kram Fru Vintage

   Radera