tisdag 15 november 2016

Inrednings-Inspo deluxe!

Ute är det grått och blött. Efter några fantastiska vinterdagar med sol och en halv meter snö, har det mesta töat bort. Trist. Jag passar därför på att drömma mig tillbaka till vår fantastiska minisemester till Italien i början på hösten. Då besökte vi drömska Piemontedalen och boutiquehotellet Villa La Madonna. Ojojoj. Magiskt. I tidigare inlägg under September och Oktober, kan du läsa fler inlägg om detta paradis.
Detta lilla familjära och mysiga hotell har 16 rum. Varje rum är inrett med unika, handplockade möbler, endel riktigt gamla och andra nyproducerade.

Helheten knyts ihop med likadana textilier, mycket sammet (älsk på det) och stoppade sänggavlar i samma dova färgskala som återfinns i resten av hotellet; petrol, rosa, grönt, guld och olika rostfärgade toner.  På golvet i de flesta rum ligger mattor från egna märket BOLON. SÅ otroligt snyggt! 

SÅ snygga sänglampor. Älskar sättet man hängt upp dem på.Den dag som jag fick nyckeln till alla lediga rum för att plåta lite hade man precis bäddat för ett par som var på väg till Villa La Madonna som en del av sin bröllopsresa. Vackert eller hur! Det finns så många fler bilder att visa från detta makalöst vackra ställe. Det kommer räcka till många härliga inlägg framöver, när man behöver bosta sig lite med snygg inredning.  Min förhoppning är att vi kommer tillbaka till Piemonte och Villa La Madonna någon gång framöver. Gissar att våren är vacker att uppleva där......

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar