måndag 9 juni 2014

Some random pics....


 Fru Vintage har visat bilder på dem förut men det är för att hon älskar sina pardörrar! Ja ni som hängt med här ett tag vet att hon fick dem av en f.d granne för många år sedan. De hade suttit i ett gammalt växthus och hittades av Fru Vintage i ett fallfärdigt uthus.....  Det allra bästa med dem är att de har kvar sin originalfärg. Ljusgrå på yttersidan (får väl visa bild på det någon dag) och denna fantastiska gröna nyans på insidan. Tackålov att undertecknad lät bli att måla om dem under sin, förhållandevis korta, vita period i livet. Då åkte de mesta in under den vita färgen utom dörrarna. Där tog det liksom stopp. Det gick inte. Som sagt, tackålov!
 Fru Vintage slänger även med en bild från köksbordet. Visst är det ljuvligt med blommor direkt från rabatten! (läs utomhuskrukan eftersom hon är alldeles för lat för att hålla på med rabatter)
Till sist en bild på den stora skylten från Cloetta som just flyttat in i köket. Den inhandlades på en gårdsloppis utanför Linköping (såklart) för typ måååååånga år sedan. Den är seriemärkt och även den en av Fru Vintage favoriter där hemma. Ha en fin start på midsommarveckan hörrni!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar