fredag 5 juli 2013

Vintage-bröllop på logen del4


Jo! Fru Vintage hade ju köpt på sig ett gäng gamla Damernas Värld från 1945 och Femina från ungefär samma årtal, som vi fått in till butiken i Vällingby. Oj vad mycket kul man kan hitta på med dessa färgglada dyrgripar. DV passade perfekt som tallriks-tablett! Det allra finaste uppslaget letades fram från tidningen och lades vid varje plats kring bordet. Detta blev sedan en liten present som gästerna fick ta med hem om de ville. Mycket uppskattat.

Femina-tidningarna rullades gaffel och kniv in i. Runt det lilla paketet knöts grova snören från halmbalar, som så lämpligt hittades vid städningen av logen. Som en liten dekorativ etikett användes de överblivna inbjudningskorten som klipptes i passande bitar. Om man har bordsplacering så kan de ju passa att knyta fast namnetiketter istället. Detta brudpar önskade dock lite ledigare stämning, så gästerna fick sitta vart de ville kring ett angivet bord. Vilket bordsnummer de skulle sitta vid återfanns på en griffeltavla. Den skall ni också få se framöver! Samt ännu fler finurliga användningsområden för tidningsskatterna! Vi hörs hörrni!

2 kommentarer:

  1. Åh, bröllop är ju något av det vackraste som finns! Jag har kikat på dina fina bröllopsbilder många gånger nu och jag kan inte riktigt se mig mätt på dom! Så jäkla vackert och så påhittigt alltihop.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nåmen ÅH, TACK!!!! Det värmer att höra! Jaaaa!!! Visst är det vackert med bröllop!!!

      Radera