torsdag 9 maj 2013

Vintagebröllop! Fr.o.m nu kommer det att handla en hel del om bröllop här hos Fru Vintage. I vintagestil såklart! Hon skall nämligen vara med och styla ett sådant i början på sommaren. Det hela skall gå av stapeln i en gammal lada, med fantastiska gamla balkar och brädgolv. SÅ snyggt komer det bli!

 Det finns ju massor med prylar att handla, ja ni vet vart, till ett bröllop i gammal stil! Ett gäng udda fat till dessertbordet tex.
 Eller udda flaskor att stoppa försommarens blommor i som dekoration.
 Åhhh! Det skall bli helt fantastiskt roligt tkr Fru Vintage. Eller är, för hon har såklart börjat sitt samlande för längesen.... Fortsättning följer! Ha en fantastisk skön, förhoppningsvis ledig, dag! Alla bilder är hämtade från Pinterest.

2 kommentarer:

  1. Men så spännande och ROLIGT !!! Bilderna du visar är helt underbara, ta lite från varje :))) Ha en trevlig kväll. Kram Anna

    SvaraRadera
    Svar
    1. Eller hur Anna!! Jättespännande och roligt! Ja, det finns ju HUR mycket som helst på temat;) Ikväll har det gjorts snackspåsar av gamla notblad och tidningar.... Som sagt, många bilder i ämnet framöver:) Kramkram

      Radera