tisdag 12 mars 2013

Tack Books & Dreams för igår!


 Oj vilken fantastiskt trevlig heldag det blev för Fru Vintage igår! Först buda allt från secondhand-butiken i Vällingby och sedan fixa till på plats. Och så här snyggt blev det med möbler och rekvisita på Scandiabiografens vackra scen! Kuddarna hade sponsrats av Gudrun Sjödèn och det blev riktigt vårigt och fint tillsammans med alla härliga secondhandprylar!

 
Först ut i Fru Vintage sammetssoffa var Jonas Hassen Khimiri. SÅ sympatisk och skön kille! Sedan följde en rad spännande och intressanta intervjuer som hölls av chefredaktör Carina Nunstedt. Hon gjorde det verkligen proffsigt och fick författarna avslappnade och öppna.

Michael Nyqvist var en annan i författar-raden som nu har bidragit till kändistätheten i Fru Vintage soffa. Hon kände sig faktiskt lite mallig där hon satt i publiken. Inte undra på!


Elsa Billgren var helt klart den mest färgsprakande gästen! Hon är som en karamell hela hon. Fyllde hela scenen med sin positiva energi och glädje! Så nu har Fru Vintage ett signerat exemplar av hennes rykande färska bok "Elsa Billgrens Vintage" Så kul! Bildbevis kommer;) Här kan du läsa om nästa författarkväll med Books & Dreams. Då skall Läkarmissionen vara med och berätta om vårt fantastiska arbete med att förändra framtiden för utsatta människor! Be there!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar