fredag 21 december 2012

Bästa julklappen i sista minuten!

Fru Vintage tycker såklart att det är väldigt roligt att se sin gamla barnsäng på tv! Ni har väl inte missat Läkarmissionens reklamfilm på tv4? Gå in i vår webbutik och köp bästa julklapparna ever!
För 100 kr kan du hjälpa en kvinna i Burkina Faso att starta upp en egen verksamhet för sin och barnens överlevnad. Du ger henne ett startpaket med 25 kycklingar, foder och vaccin för det första året. 1 gång/månad får hon utbildning tillsammans med andra buisnesskvinnor. Så billigt och bra att du kanske rent av kan unna dig att stödja 2 kvinnor!
För 200 kr köper du ett grispaket till en familj i Nicaragua. De får förutom grisen också utbildning i sin egen och djurens hygien. Fantastiskt bra!
I Bangladesh finns de sk "barfotadoktorerna" som bedriver uppsökande verksamhet för de allra fattigaste invånarna. För 415 kr får de 1/2 år utbildning och en läkarväska med de viktigaste hjälpmedlen. Tänk vilken galet bra julklapp att ge bort! Du kan även ge bort välling, en säker förlossning, getter och en massa andra bra julklappar! Gå in här och köp klapparna som räddar liv!

2 kommentarer:

 1. Heej
  åh vilka underbara julklappstips!!!! Får jag låna dina bilder till ett inlägg om läkarmissionen på min blogg=) länkar naturligtvis till din oxå!!!
  Hoppas din jul blir superduper fin!!!!(Tack för din fina kommentar hos mig...)
  Stor krAm johanna

  SvaraRadera
 2. Fru Vintage bugar, niger och lånar gladeligen ut sina bilder, för att fler skall ges möjlighet att hjälpa till! TACK Johanna!

  SvaraRadera