onsdag 13 juni 2012

Tomtar, glasflaskor och metallknappar

 Nåja....tomtar är kanske inte helt lätt att hitta ens hos oss den här tiden på året....Men kom tillbaka i december så kan vi erbjuda det mesta när det kommer till julpynt!
 Redan nu kan du däremot hitta vackra flaskor och burkar till allt syltande och saftande du kommer ägna dig åt i sommar! Vad går upp mot känslan att skörda fantasiska, solmogna bär och frukter från den egna trädgården!? Tänk vilka personliga och roliga gå-bort-presenter det blir av all saft och sylt dessutom! Eller så kan du göra som Fru Vintage; helt enkelt skippa saftandet och bara ha flaskorna som vackra blickfång i köket. Ett något mindre krävande allternativ.
Knappar i alla storlekar och färger kan du också hitta i våra secondhandbutiker. Perfekt att ha till alla galna, kreativa syprojekt som du kommer ägna dig åt på semestern. När du är klar med saften. Eller så kan du även här välja att gå på Fru Vintage linje; köpa en ask med gamla vackra metallknappar och ha dem som prydnad.....Valet är ditt. Atiraljerna hittar du hos oss. Välkommen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar