tisdag 4 november 2014

Världens snyggaste förvaring!


 Idag bjuder Fru Vintage på ett smakprov av hennes samling av koffertar, hattaskar och fina lådor. Enligt henne den absolut snyggaste förvaringen ever! I koffertarna, som hon har travade hemma i hallen, ryms halsdukar, mössor och vantar. Hattaskarna på bilden längst ned förvarar tofflor och raggsockor. Ja, vid det här laget vet ni att hon är en samlare av mått. Detta är som sagt bara ett smakprov, så det kommer helt säkert fler inslag med snygg förvaring. Dagens påstående blir därför; skippa fula plastlådor och ge dig ut i second hand-butikerna och införskaffa världens snyggaste förvaring! Lycka till!

4 kommentarer:

 1. Visst är gamla "resväskor" härliga...jag har fyra stycken som jag hittat på vinden hos svärmor....galet "snygga"....tre i vardagsrummet och en i sovrummet...när jag stod och sålde på loppis i Parken (som jag för övrigt kommer att fortsätta med)..var det en man som hyrde ett bord och hade en resväska som jag blev förtjust i , han skulle ha 75 kr för den, men jag skulle få den för 50...och jag slog inte till...nu ångrar jag mej....få se om han kommer tillbaka nästa gång vi är där ;)...
  Kram bia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller hur Bia!! De är både vackra och praktiska! Ojojojoj. 50 kr var väldigt billigt! Hoppas att du får chansen igen ;-) Ha en fin dag!

   Radera
 2. Sååå otroligt fina väskor. Smäller av! <33

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh! TACK snälla!! Ja, Fru Vintage är rätt glad för sin samling ;-) Dock är det bara en liten del så hon visar säkert resten framöver..... Ha en fin dag!

   Radera