tisdag 7 oktober 2014

We love second hand!

Fru Vintage gillar, som du kanske märkt, att gruppera sina olika fynd efter färg.Det blir liksom så nice på bild. Eller som ett fint stilleben på ett vackert bord. Dessutom kan man ju byta ut och ändra vartefter man hittar nya fina saker! Med gott samvete kan man shoppa loss när man handlar på Läkarmissionen. Fast det visste ni ju redan. Allt på denna bild, förutom "snuskburken" från det militära som tillhörde hennes morfar en gång, har hon hittat på loppisar och second hand. Särskilt den lilla porslinshunden är hon väldigt nöjd med. Ha en fortsatt fin tisdag alla ni fina där ute!

2 kommentarer:

 1. Hei hei.
  Så gøy å lese om andre som er like glad i bruktbutikker og loppis som meg ;-) hehe. Du har funnet mye fine gobiter. Artig å se damen formet som et egg, minner meg om babushka-dukker. Selv har jeg vært på loppemarked i helgen og har sikret meg fine saker. Gøy å gå på skattejakt!!!
  Ha en superfin dag!
  Klem fra Anne- Britt :-)

  SvaraRadera
 2. Åh vad roligt att höra att vi är fler! Ja, det stämmer att den ägg-formade dockan är en Babushka. Lite ovanlig i sin form ;-) Hoppas att du hittade mycket fint på din skatt-jakt! Ha en fin dag! Kram Fru Vintage

  SvaraRadera