torsdag 19 juni 2014

Våren 2014

Så här inför semestern (nåja, inte än på några veckor för undertecknad) så är det väl på sin plats att se till baka lite på sista halvåret. Vad har hänt här på bloggen egentligen? Om inte annat för dig som kanske just hittat hit till Fru Vintage. Bilden ovan är från ett inlägg i januari då hon mkt lämpligt började året med ett djupt erkännande......
 Februari blev lite historisk. Vi på Läkarmissionen återinförde #Vänligaveckan!
 
I mars  var det återigen dags för ett uppdrag som Fru Vintage älskar! Scandiabiografen var målet och du kan läsa mer om det hela här.
April innehöll såklart en hel del vårinspiration. Börja här vetja så kan du skrolla ner och fylla på med blommor och en massa färgglad energi. Åtminstone behövs det i ett regning Stockholm idag.....
 
 I maj blev det en hel del dukningsinspiration och inredningstips med bla fransar och papegojor. Med  fokus på vintage och second hand-fynden såklart!
Morsdag var också något som Fru Vintage lyfte fram i maj. Hon tog chansen att slå ett slag för udda kaffekoppar, som ju är lite av ett hennes signum, men även tips på världens bästa present. Ja, lite så har våren sett ut. Varm  och skön både här inne på bloggen och ute i friska luften. Idag så står spöna i backen, som sig bör i midsommartider (?), men Fru Vintage ser fram emot en sommar med mycket värme! Åtminstone här på bloggen kan hon lova. Ha en trevlig torsdag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar