torsdag 9 januari 2014

En shopaholic......


 ......har vi ju redan konstaterat att hon är den där Fru Vintage..... Men endast när det kommer till second hand och vintage. Då är det svårt att stoppa henne. Såklart är det alla fantastiskt udda och fina saker som driver hennes shoppande. Men också det faktum att dom där galet lyckade inköpen faktiskt är med och skapar en bättre framtid för andra människor! När du handlar i någon av våra second hand-butiker är du med och stöder allt det här Nedan följer endel av alla de fantastiska fynd som Fru Vintage gjort på Läkarmissionen det gångna året.

 Förutom en hel hög med antika resväskor så fyndade hon en äkta Mulberryväska i skinn! Visst är den snygg? Ett riktigt kap, tv i bild.







 Jamen visst blir man väl glad av alla dessa fiiiina saker! Som stått i någon annans hem i massa år(ah om det ändå kunde följa med en liten information om de förra ägarna. Nix, bara att fantisera ihop något själv), innan de fick flytta in hos Fru Vintage och leva vidare. Och som dessutom fått vara med och förändra framtiden för utsatta människor! Fru Vintage tänker fortsätta att vara en shopaholic när det kommer till second hand. Joina du också vetja!

2 kommentarer:

  1. Finfint!!!! Jag är oxå drabbad...men vill absolut inte bli botad ;) Ha det gott. Kram Anna

    SvaraRadera
  2. Hei!
    Ja, jeg er med i klubben jeg også, og har ikke tenkt å slutte med det.
    Ha en herlig helg!
    Klem fra Signe.

    SvaraRadera